måndag, juni 29, 2009

Dalkulla

Hittade ett recept på eget tunnbröd. Ingredienserna hade jag hemma men inget bröd till morgondagens utflykt. Sagt och gjort här ska bakas... Det bästa med receptet är att bröden gräddas i stekpanna vilket underlättar nu när det är så varmt... Smeten blev kladdig, vilket den också skulle vara. Men hur kavlar man en kladdig deg supertunn??? De första försöken slutade med en kladdig massa som inte alls såg aptitlig ut. Men skam den som ger sig med betydligt mer mjöl än receptet föreslog gick baket att genomföra. Men det tog sin lilla tid och glad var jag som gjorde bara en halv sats för annars hade jag stått där än och gräddat tunnbröd...

Ha en skön jobbvecka alla ni som jobbar, jag är så avis....Att ligga på stranden varje dag är ingenting mot att jobba!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Hoppas att brödet blev smarrigt, eget tunnbröd låter avancerat.
Vore trevligt om vi kunde ses nåt, kanske bad någon dag eller en grillkväll.

Kram Anna och huliganerna