tisdag, juli 21, 2009

Halva semestern

Nu har halva semestern gått för S, tyvärr har han ju inte haft någon särskild tur med vädret...Men det kanske kommer. De bortskämda barnen vi har, längtar till Tunisien. F sa idag vid frukostbordet att vi borde åka dit för där är det så kort att gå när man badar...sen kan man bada HELA tiden, det kan man inte här, sa hon och suckade djupt... Visst drar det i chartertarmen på mig också... sola, bada och slippa alla måsten för ett tag, det säger inte jag nej till iallafall.

Annars idag har vi handlat födelsedagspresenter, varit till Alby friluftsgård för promenad och picknickande och haft farfar på besök. Söta E valde ett halsband med en ängel till sin kompis i present -det kan ju bli hennes skyddsängel, säger goungen...

1 kommentar:

Svägerskan sa...

Ja usch vad fort veckorna går. Men vi hoppas att vädret kommer (tillbaka). VI längtar mycket efter att ses, hoppas att vi hinner innan ni sticker till Småland? Vi är hemma så vitt vi vet men det lät som ni hade en hel del trevligt att göra, så hör av er om ni har tid att ses! Stora sonen har f ö mailat dotra din.

KRAM!