lördag, augusti 25, 2007

Ödets ironi


Idag skulle familjen till Nynäshamn för att beskåda skärgårdsmarknaden. Medan pappan spelade tennis gjorde sig resten av familjen iordning. Mamman duschar och minsta barnet äter under tiden...hundens sköldkörtelmedicin...Någonstans mellan 20-50 stycken. Mamman ringer Giftinformationen bara utifall att och blir beordrad att åka in akut ill SJUKHUS...Ringer goda grannarna och frågar ifall stora tjejerna får vara där tills pappan kommer hem. Innan jag hinner blinka kommer goda grannen körande med bilen för att hämta tjejerna samt meddelar att frun i huset är bredd att åka med till sjukhuset...vilka grannar! Nu behövdes inte det utan pappan svänger in på uppfarten och får en kort briefing. Familjen avgår mot Sachsska. Där blir det fullt pådrag. Det mäts EKG, blodtryck och ska fås i aktivt kol. Det sistnämnda var inte en lätt historia. Det tog 45 min att få i 250ml...Sedan var allt svart!


Kvällen avslutades på taklagsfest. Vi blev bjudna på god mat och gott att dricka. Tack Maria och Robban för en trevlig kväll. Kräftorna var jättegoda och vägen hem kolsvart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses... Missade att ringa för rapport under dagen, men hörde av Moa att allt var bra.

Fanny har inte fått skäggväxt än eller så?

(fast tänk vad illa det kunde gått, skönt att allt gick bra)

Kram

Anonym sa...

En del dricker sprit så de mår illa och Fanny aktar sig nog för droger...


Maria

Anonym sa...

Ja Helene vad ska jag säga...

Dom där treorna verkar vara ett kapitel för sig.

Pussa svarte petter från gudmor.

Anna

AnnaHanna sa...

Vi passade också på att tjata på de hemmavarande barnen - "se där vad illa det kan gå när man äter sådant som man inte får. Men ni som är så stora skulle väl aldrig göra så?"
Onej, det skulle de ju aldrig göra...
Kramis //Anna