söndag, oktober 07, 2007

En perfekt helg

Återigen besökte vi Tärn Gölja för en helg med islandshästar. Vi kom dit vid 10 tiden och blev bjudna på fika, då vi pratade om hur vi ville ha helgen. Därefter hade vi ca en timmes lektionsridning. Alltid lika nyttigt att ha någon annan som tittar på en och ser alla svagheter man har. Jag fick denna gång byta häst, vilket inte gjorde så mycket. De andra hade samma.

Tillbaka i stallet blev det dags för lunch, varm soppa med färskt bröd till. Sedan var det dags för första långturen. Vi gav oss iväg och fick under turen galoppera över stora fält, hoppa över diken och rida utan att hålla i oss...Det sista var inte lätt!

Kvällen tillbringade vi i värdparets kök, ätandes enorma mängder kladdkaka och sörplandes rödvin. Värdparet var inte hemma nej, de var på Weeping Willows i Västerås, så vi hade huset för oss själva.

Idag söndag, har vi ridit två längre turer. Vi avbröt för lunch eftersom det var regn i luften och ganska så blåsigt. Första turen bjöd på mycket galopp, man kände sig precis som en ponnyjockey. Full fart framåt!!!

Nöjda styrde vi kosan hemåt och siktet inställt på en veckas ridning på Island nästa gång. Kanske kan drömmen bli sann någon gång!

Inga kommentarer: