onsdag, oktober 24, 2007

I Vab-träsket

Fick vara hemma med M idag, hon klagade redan i natt på huvudvärk. Så när morgonen randades och huvudvärken fortfarande satt i, så var det bara att ringa jobb och M:s skola och meddela att vi skulle förbli hemma.

Efter det att systrarn åk med pappan till dagis, så låg M och jag kvar i sängen och läste. M tålamod att läsa tyst varade inte så länge, utan ganska så snart pockade hon på min uppmärksamhet...så "Snabba cash" fick vänta ett tag till...

Vi hann baka bullar, tvätta och gå ut med hundarna innan det var dags att hämta systrarna. Där möttes jag av att ett meddelande som sa att "det går vattkoppor på F:s avdelning" . Vi som under två års tid verkligen försökte få vattkoppor, men inte lyckades lär väl står bland de första i sjukkön denna gång! Murphys lag eller????

På jobbet ska vi ha p-fest ikväll, men den missar jag ju så ni får klara er utan rapport från "världen av kvinnohieraki".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner igen de där med vattkopporna, vi har samma meddelande på Whiteboarden på barnens förskola... Tack och lov är de bara den mínsta huliganen kvar.
Krama om sjuklingen från mig

Anna

Anonym sa...

Aj då, har missat att det går på fsk... Säger som du, har ju verkligen försökt få det förut, men NU passar det ju inte... *s*

Jaja , den som lever får se.

Kul att få lite positiva glimtar från Boston Public (du såg det va?) så klart att du skulle ge effekt till slut ;) Keep up the good work!

KRAM

ps krya på kramar till M

AnnaHanna sa...

Ja, precis - jag håller koll på rymdskeppen och du kan få hålla reda på varför det (enligt Håkan) varit brandbilar och någon ambulans någonstans i regionen stallet - nyahusentillsalu igår (onsdag). Vad? Vem? Varför?

Kram //Anna
PS. Är ni hemma på lördag? DS.