lördag, juni 16, 2007

Utslagen hjälte


Det märks att värmen börjar ta ut sin rätt. F är ständigt svettig, solkrämen gör ju att hon dessutom blir hal som en ål. Så inte nog med att hon springer HELA tiden (undrar just om den människan överhuvudtaget kan gå) hon är svår att få fatt i också.


Det första F säger på morgonen är "mimma dag?" Hon somnar ovaggad vid 22 och sover gott till klockan 8. Hennes ljusa lockar får de flesta att dra på smilbanden och ge henne en vänskaplig klapp. Inte blir det bättre av att hon fått ett par egna "Foppa-kopior" att stolpa omkring med. Dem är hon så stolt över, behöver jag säga att hon sover med dem också!!!


Vi har så fantastiska tjejer, de är underbara!!! Inte ett enda gruff under hela resan, (Mot oss vuxna så klart, men det hör ju till) utan de leker tillsammans och lånar grejer av varandra. Som en dansk tantalora sa "de er dejlige dine piger"

1 kommentar:

Anonym sa...

Godmorgon kamrater, VÄLKOMNA HEM =)

Åh vilka härliga bilder... Skulle kika in en supersnabbis innan jobbet här för tänk ooom du lagt in några bilder. *jippie*

Ni verkar ha haft en helt fantastisk vecka med era goa dejlige tjejer. Vi hoppas få se ännu mer bilder och höra mer om alla spännande ryssar (hjälpte myggsprayen mot dem?)

Stor kram //Katrin, som nästan blir sen till jobbet nu ju...