söndag, december 23, 2007

Dan före dopparedan´

Nu har jag varit duktig husmor och gjort köttbullar, jansson, stekt prinskorv, kokt julkorven (nej jag har inte stoppat den själv utan köpt...) handlat det sista (om det nu någonsin är möjligt...) städat hela huset (fast det syns inte nu längre). Kort och gott nu kan julen få komma

Var iväg en sväng till lilla gudsonen och överlämnade årets julklapp...Fick där på köpet en ny soffklädsel...kanonsnygg. Funderar på att slänga på den till imorgon...Tror att den finns att köpa till ena fotöljen...kanske något att göra i mellandagarna...åka till det STORA möbelvaruhuset

Eftermiddagen tillbringades i vanlig ordning i stallet. Idag hade de teori. De fick repetera allt de har lärt sig under terminen. Snälla ridläraren hade med sig saft och lussebullar till barnen. Dessutom hade hon mött en konstig farbror i skogen. Hon kände igen honom, men visste inte varifrån. Han hade stort vitt skägg och vitt hår, på sig hade han mörka kläder. Han hade tydligen stått under terminen och tittat på tjejerna när de red. Nu tyckte han att de hade blivit så duktiga att han ville att ridläraren skulle ge dem ett paket var...vem kan det vara??? undrade ridläraren - TOMTEN vrålade alla barn med tindrande ögon..._Nej, menar ni att jag har träffat tomten fortsätter ridläraren...Tjejerna gick hem ifrån stallet mycket nöjda. M har mutat E att fråga tomten om det var han!

Dagen avslutades med glöggkväll i goda grannars lag!! Och inslagning av ALLA klapparna... ackompanjerad av Bingolottos uppesittarkväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att ni gillade klädseln! Här har nu barnen öppnat första svängen med julklappar, de får lite (hmm...) på morgonen så att det inte blir så mycket hos svärmor sen (och så slipper man en del tjat "när ska vi öppna julklappar" ;-).

Ha en riktigt GOD JUL så hörs och ses vi!

Kram,
Lotten

Anonym sa...

Vilken tur, ett tag lät det nästan som en ful gubbe... *hrm*

Vart har alla uppesittarkvällar tagit vägen?? Nu finns det ju bara Bingolotto att "välja" på, förr fanns det ju på alla kanaler! Det är ju ett måste sista kvällen ju!

Vilken husmor du är *impad*

Kram