söndag, april 15, 2007

Detta fantastiska väder


Hur underbart är inte livet just nu? Värmen är här på snabbvisit, men det är ju inte vilken värme som helst.

Helgen inleddes med ett dop. Igår åkte vi till Spånga k:a, otroligt vacker. Där väntade våra bekanta och tidigare grannar från Åkersberga. Deras äldste son skulle döpa sin lille Gustav. Väldigt märkligt, jag som suttit barnvakt åt honom, (pappan alltså), nu stod han där stolt med sin förstfödde...Har jag blivit gammal eller ?!!!!

Fanny underhöll i kyrkan, pekade på allt och talade med hög högröst om vad hon pekade på. Till slut vann hon och fick "ljuddämparen", fast den tog hon ur och fortsatte prata....
På dopfikat for hon som en ettermyra, vet inte hur många mil hon sprang...Vi var en tur nere vid gravarna. Moa och Ellen gick förundrat och läste på stenarna. Moa säger tänkvärt när vi går därifrån "Det gör inte så mycket om en gammal dör, för de har ju levat. Men när barn dör är det synd för de har inte levt så länge"

Ingen av tjejerna sov på vägen hem, så det blev liv i luckan när vi kom hem. Tre JÄTTETRÖTTA, arga, ledsna och skrikande små människor. Jag tog med mig grannen ut på en hundpromenad!! Smart men en aning elakt, kan tyckas.

Ha ett fortsatt skönt vårväder!

Inga kommentarer: