fredag, april 27, 2007

Vilken dag (igen)!


Lite kallare än igår men fortfarande så fint och så vackert. Tjejerna har sin lediga dag idag, så då är det tillåtet att kolla "morgon-TV", vilket de gjorde. Jag hann med att pyssla lite, mest msn:a med svägerskan. Sedan var det dags att gå ut, Gnage skulle ju kollas. Det stod två rabatter och skrek: rensa mig, gjorde lite halvhjärtade försök i båda. När jag hade ledsnat på det tog vi ut RallyBalle på en kissrunda. E tog vägen via hästhagen och kom hem med en stor bukett vitsippor...


Lunchen intog vi i Nynäshamn, dit vi styrde kosan. Det blåste ganska kallt från havet, men vi hittade ett guldhål. Ena glassbaren hade öppet med intilliggande uteservering i lä. M och E satte i sig en enorm mängd med glass och F lyckades äta en hel strut utan att spilla på kläderna, otroligt!!! Därefter tröttnade F och det var läge att åka hem igen.


Hemma väntade Hampus och Hanna, de ville fira M i efterskott, så det blev glass igen. Kanske är dags att dra åt "glass-handbromsen", sommaren har ju inte ens börjat...Middagen avnjöts i solen, ackompanjerat av fågelkvitter, hästgnägg (och gnälliga ungar)


Förresten F har prövat en ny sportgren. Åka cykel nedför altantrappan. Inte att rekommendera meddelar hon, det gjorde ONT!!! Resultatet blev ett skrapat ansikte och en jättebula i huvudet.

Inga kommentarer: