lördag, april 28, 2007

Lönehelg


var det visst idag. Vi tänkte inte direkt på det när familjen lastades in i bilen och kördes till Coop Forum. Ooops så mycket bilar, sa S. Första kvarten gick över förväntan F satt stilla och tittade...därefter kom ju frukten med muta (=banan) och ytterligare en kvart förflöt lugnt. Men bland brödet började det, först lågmält gåå, sedan något högre Gåå för att tillslut eskalera till ett vrål GÅÅÅ!! Och visst fick hon som hon ville. Hon sprang som en furie inne på bygg med pappan efter sig. Hon först skrattande och pappan efter frustande...


Gnage har varit ute på promenad i sin nya ROSA sele. Mamman i huset glömde bort detta med att det är en stor kanin vi köpt och insåg raskt att den selen blir inte långvarig...Han skuttade och skuttade, åt lite gräs. Han provade även på att skutta lös i gamla hund/hönsgården. Den blir perfekt nu snart när han får äta gräs och annat grönt fritt.


Duschade hundarna, mot deras vilja, nu i kväll. Jösses hur mycket smuts får det plats på en så korthårig hund???? Tvättvattnet var alldeles grått och då är det inte så länge sedan jag tvättade dem. Eller kanske, faktiskt!


Sitter och msn:ar, samtidigt som jag skriver detta. Inte helt lätt, fast det kan också bero på att F klättrar på mig samtidigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Aha, var det DÄRFÖR det var så mycket bilar uppe i Länna? *s*

Sitter i Älvsjö efter att ha varit extern konsult per telefon för modern som glömt sina deklarationspapper innan avfärd.

Ha en härlig söndag, vi ses i morgon väl?!

Kram