tisdag, mars 18, 2008

Dagens middagstips!

Snabba lammgrytan (4 pers)

1 pkt lammskav
1 grovhackad gul lök
1-2 pressade vitlöksklyftor
1/2 tärnad zucchini
1 lagerblad
1 fpk krossade tomater
persilja
salt och peppar

1. Bryn skaven i en gryta. Dela under tiden i mindre bitar. Lägg över i tallrik
2. Bryn lök, vitlök och zucchinin tills de blir mjuka.
3. Blanda kött och grönsaker, tillsätt tomaterna samt lagerbladet. Låt småkoka utan lock.
4. Sätt på riset.
5. När riset är färdigt, smaka av grytan med kryddor, ta bort lagerbladet och avsluta med så mycket persilja du tycker smakar bra.

Smaklig måltid!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lammskav har jag aldrig testat. Kanske ska göra det nu då...

Ha en riktigt mysig påsk! Saknar er i fjällen men vi hoppas att det blir av någon annan gång.

KRAM