måndag, mars 24, 2008

Detta var väl onödigt

Åkte till Svartbro idag för att fira min morbror. Vi kom iväg lite senare än tänkt och morfar ringde på mobilen vid Fittja och undrade var vi var. Då var väglaget blött och fint. Men precis efter Botkyrka kyrka så hade tenperaturen sjunkit någon grad och vägen blev livsfarligt hal. Sikten försvann nästintill... Vid Södertäljebron hade de precis krockat. Vi hann smita förbi och fortsätta på E20. Under agen loggade S in via mobilen på vägverket och fick veta att det inträffat 67 olyckor i Stockholms län samt att E4:an var avstängd vid Rönninge/Salem...Vi beslutade oss för att åka ganska så sent i förhoppningen om att trafiken minskat.

Vi avnjöt en mycket god middag och jag fick i mig lite mycket vin i kombination med Ipren. Resultatet blev TRÖTTHET. Så efter maten somnade jag så sött, medan tjejerna fick kvällsmat.

På vägen hem somnade F redan efter tio minuter medan E och M pratade oavbrutet under hela vägen hem. Vad det pratade om? Vet inte, svarade bara ja och nej där det verkade passa. På sportradion fick vi veta att E4/E20 vid Moraberg återigen var avstängd på grund av olycka och vi tog gamla vägen hem. Efter 1 1/2 timme kom vi hem bara för att få skotta...

Inga kommentarer: